Landhausvilla kasteel Ippenburg

In een oogopslag

  • Bad Essen
  • Vakantiehuis

Voor luxueus logeren in stijl voorzien van alle comfort is Landhausvilla kasteel Ippenburg een perfecte keuze.

Deze riante villa (400 m²) biedt plaats aan 12 personen. Geniet met de hele familie of vriendengroep op het grote – deels overdekte – terras van het weidse uitzicht op het idyllische landschap of neem een verfrissende duik in het ruim bemeten zwembad. Tevens is er een overdekte babrcue en eethoek met een 7 meter lange eettafel en stoelen aanwezig om optimaal te genieten. Met 6 slaapkamers en 5 badkamers en eventueel 6 kinderbedjes is er voldoende privacy voor iedereen. De hoogwaardige inrichting van het huis is bijzonder sfeervol met veel boeken en schilderijen. Uiteraard vind je hier een volledige inventaris. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Tijdens het verblijf kunt u heerlijk tot rust komen in de tuinen van Schloss Ippenburg. De tuinen van Schloss Ippenburg zijn uniek voor het noorden van Duitsland in hun omvang en diversiteit. Een strikt formeel rosarium in Bauhaus-stijl staat in contrast met een wildernis en een waterlandschap. Een romantisch boseiland leidt naar de grootste moestuin van Duitsland.

Op de kaart

Landhausvilla kasteel Ippenburg
Westerdamm
49152 Bad Essen
Deutschland

Mobil: +49 173 / 2743632
E-mail:
Website: www.ippenburg.de/2019/02/06/landhausvilla-schloss-ippenburg

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.