© sinneswerk, sinneswerk - Fotografie & Grafik

Hotel Am Erzengel

In een oogopslag

Met zijn frisse elegantie en moderne inrichting is dit viersterrenhotel perfect geschikt voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers.

Het hotel ligt in Bocholt in het westelijke Münsterland op loopafstand van de Aasee, een van de grootste recreatiemogelijkheden in de regio, en het Hohenhorstergebergte, een lokaal recreatiegebied dat zich uitstrekt tot de naburige stad. Perfect bereikbaar met de auto, direct aan de toegangsweg Bocholt Ost naar de rijksweg B 67, bereikt u het stadscentrum in minder dan 5 minuten met de auto. 60 stijlvolle en moderne kamers nodigen u uit voor een verblijf. Licht, vriendelijk en ruim, of het nu een eenpersoonskamer, een tweepersoonskamer of een suite is... de keuze is aan u! Trouwens, u kunt bij Hotel Am Erzengel gratis parkeren. In het restaurant worden zowel hotelgasten als gasten van buiten de stad dagelijks verwend met culinaire hoogstandjes uit de keuken en bediening met veel hart.

Op de kaart

Hotel Am Erzengel
Münsterstraße 250
46397 Bocholt
Deutschland

Tel.: +49 2871 / 247700
E-mail:
Website: am-erzengel.de/index.php/de

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.