© Die Gezeiten

Gezeiten

In een oogopslag

De getijden bij het oude station Eversburg - een beetje van de zee - vis & delicatessenwinkel

Onze focus ligt op vis en zeevruchten. Bij de bereiding van de gerechten leggen onze koks bijzondere nadruk op verse en hoogwaardige producten. Naast de specialiteiten uit de zee worden ook vlees- en vegetarische lekkernijen gecreëerd. Vakmanschap staat voorop en dat proef je - ook als het eten niet met een pincet wordt opgediend.

Onze Hemingway Lounge

Veel bars in Europa, de Verenigde Staten, het Caribisch gebied en Latijns-Amerika verwijzen naar Ernest Hemingway. De auteur van "The Man and the Sea" heeft vele facetten - de levensgenieter staat bekend om zijn genot/consumptie van cocktails en alcohol. Wij delen dit enthousiasme en deze passie voor sterke dranken en mixdranken en willen dit graag delen met onze gasten in de Hemingway Lounge.

Genieten op het station

Het treinstation Eversburg, gebouwd in 1905, staat niet alleen op de monumentenlijst, maar is zeker ook een van de mooiste treinstations van Duitsland. Sinds de Deutsche Bahn het station heeft verlaten, dreigde het volledig in verval te raken. Om het behoud van dit prachtige gebouw op lange termijn te waarborgen, kreeg het station een nieuwe functie.

Op de kaart

Gezeiten
Restaurant Gezeiten
Am Eversburger Bahnhof 2
49090 Osnabrück
Deutschland

Tel.: 0541 507 98 914
E-mail:

Wat wil je nu doen?

Meer restaurants

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.