Jupp der Erlebnisbiergarten

In een oogopslag

Wat een ontdekking! Hier ga je voorlopig nog niet weg. Vlakbij glinstert het water van de Stausee, het meer bij het pittoreske stadje Haltern am See, maar hier in de schaduw van de beukenbomen zit je al in het koele bos. Voor je staat een groot glas vers getapt bier met de voor Duitsland zo typerende stevige schuimkraag. Dit is genieten! En het is duidelijk dat je niet de enige bent die er zo over denkt; je vrienden lachen en iedereen vermaakt zich uitstekend. Hoe kan het ook anders? Jullie zitten namelijk bij Jupp, Jupp am See.

Jupp am See - een echt familiebedrijf

Jupp am See is een echt familiebedrijf en iedereen is er van harte welkom op hun prachtige terras onder de bomen. Deze Biergarten bestaat al sinds 1948 en is een begrip in de regio. De gasten komen hier niet alleen vanwege de toplocatie bij het water –de aanlegsteiger voor het schip Möwe ligt op nog geen 200 meter afstand- maar ook voor de gezellige en ongedwongen sfeer, de hartelijke bediening en de bijzonder fijne kaart. Niet alleen het bier is hier lekker maar ook de taart is hier legendarisch –grote stukken en altijd vers.

Een zwak voor Beieren: Jupp am See

En waar vind je zulke lekkere Beierse gerechten? Bij Jupp hebben ze nu eenmaal een zwak voor Beieren en dat merk je aan alles. Voor een currywurst uit het Ruhrgebied of lekkere streekgerechten uit het Münsterland kun je hier trouwens ook terecht. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin dus dat betekent genieten voor de hele familie!

Jupp am See is de perfecte tussenstop

Jupp am See is de perfecte tussenstop tijdens wandelingen of fietstochten door het prachtige natuurgebied van de Hohe Mark of na een boottocht op de Stausee. Ook na het zwemmen of klimmen is het goed toeven onder de bomen! De ideale locatie om lekker uit te blazen en te genieten van de Duitse keuken. Het enige dat op dit gezellige terras moeilijk kan worden is vertrekken…

Op de kaart

Jupp der Erlebnisbiergarten
Hullener Straße 107
45721 Haltern am See
Deutschland

Tel.: +49 2364 / 5216
E-mail:
Website: juppamsee.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.