Walshagen Park

In een oogopslag

Het Walshagenpark is in de jaren zestig door een burgerinitiatief aangelegd. Het voormalige particuliere bos werd een belevingswaardig burgerpark met een grote recreatieve waarde.

Een indrukwekkende verscheidenheid aan planten, een vijver, standbeelden, verschillende fonteinen, de moerasbiotoop, het bewegingspad, de grote kinderspeelplaats, twee kermisterreinen, de voetbalvelden en een cottagetuin wachten op de bezoekers van het Bürgerpark. Het middelpunt van het park is de "Schafstall", een oude stal uit 1631, waarin tegenwoordig een vergader- en feestzaal is ondergebracht.

Het ongeveer 150.000 vierkante meter grote park- en bosgebied is het hele jaar door vrij toegankelijk. In het eerste weekend van de advent vindt in het park Walshagen altijd een sfeervolle kerstmarkt met een heel bijzondere flair plaats.

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.