RELíGIO Westfaals Museum voor Religieuze Cultuur

In een oogopslag

Het RELíGIO - Westfaals Museum voor Religieuze Cultuur geeft inzicht in de thema's bedevaart, kardinaal von Galen en de verandering van de kerstgebruiken. Bovendien richt het museum zich op de religiositeit van de mensen in Westfalen met betrekking tot de geschiedenis en het heden.

Informatie over de rondleiding

Op een oppervlakte van meer dan 1000 vierkante meter concentreert de RELíGIO zich op de religieuze activiteit in Westfalen. Vijf tentoonstellingszalen behandelen het religieuze leven vanaf de grafgiften uit de Bronstijd tot de huidige verscheidenheid van godsdiensten. Er zijn ook regelmatig wisselende speciale tentoonstellingen.

Rondleidingen voor het publiek vinden elke tweede zondag van de maand plaats om 15.00 uur. Iedereen kan deelnemen aan de rondleidingen door de collectie of de verschillende tijdelijke tentoonstellingen, na voorafgaande afspraak via museum@telgte.de of tel. +49 2504 93120. Individuele rondleidingen zijn op afspraak te allen tijde mogelijk.

Op de kaart

RELíGIO Westfaals Museum voor Religieuze Cultuur
Herrenstraße 1-2
48291 Telgte
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2504 93120
Fax: +49 (0) 2504 7919
E-mail:
Website: www.museum-telgte.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.