© Christoph Steinweg

Erlebnis-Kurpark Bad Laer

In een oogopslag

Het moderne kuurpark is een verrassende plek met vele mogelijkheden om te relaxen en bewegen.

Ervaar de kracht van het zoute water, beweeg, prikkel je zintuigen en geniet van de rust: in het belevenis-kuurpark van Bad Laer kun je actief zijn of juist lekker ontspannen.

Het kuurpark is 6 hectare groot en heeft van alles te bieden. Of je nu een uitstapje net over de grens in Duitsland maakt met je familie of voor een kuur in Bad Laer bent: een bezoek aan het Erlebnis-Kurpark hoort erbij! Je vindt hier onder meer een voetenbad met koud bronwater, een meertje, de zoutwaterbron van Bad Laer, een inhalatiepaviljoen waar zout water verneveld wordt, een petanquebaan een kinderspeelplaats en een blotevoetenpad. Maak een korte wandeling over een van de vele paadjes en laat je verrassen door wat je onderweg tegenkomt!

Tijd voor een korte pauze? In het kuurpark zijn veel aangename picknickplekken en bankjes, zowel in de zon als in de schaduw. En dat allemaal tegen de prachtige coulisse van het kuurpark met een  verscheidenheid aan bloemen en struiken en de historische molen (met café en restaurant). Wat je ook wilt – ontspannen of lekker actief zijn – het kuurpark in Bad Laer is zeker een bezoek waard.

Op de kaart

Erlebnis-Kurpark Bad Laer
Remseder Str.
49196 Bad Laer
Deutschland

Tel.: +49 5424 / 2911 - 88
Fax: +49 5424 / 2911 - 89
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.