© StefleiFotografie

Buitenzwembad met zout water

In een oogopslag

Lekker zwemmen van begin mei tot begin september!

Het buitenzwembad van Bad Laer nodigt uit tot spetteren, zwemmen en ontspannen in water met een zoutgehalte van 2,5%.
Dankzij het op 27° C verwarmde water kunnen zwemliefhebbers genieten van een zwemervaring die niet onderhevig is aan de typisch noordelijke temperatuurschommelingen.

Het openluchtzwembad is geliefd bij iedereen. De jongste bezoekers kunnen zich uitleven in het pierenbad met speeltoestellen en glijbaan. Alle andere gasten genieten van de massagestralen, waterglijbanen, een wildwaterbaan en de brede roestvrijstalen glijbaan in het grote zwembad. Het openluchtzwembad van Bad Laer is leuk voor het hele gezin! Ontspanning of actie - beide zijn hier mogelijk.

Wie behoefte heeft aan een pauze van het koele water kan het zich gemakkelijk maken op de brede groenstroken of in het inhalatiepaviljoen: hier kan voor de ademhalingswegen worden genoten van water met een zoutgehalte van 7,2%. Vier beachvolleybalvelden zorgen ook voor sportieve afwisseling.

Natuurlijk mogen bij een dagje in het buitenzwembad een ijsje en heerlijke frietjes niet ontbreken. Daarom zorgt de "Soleperle" voor een hapje en een drankje. Hier vind je alles voor een geslaagde zomerdag in het water.

Op de kaart

Sole-Freibad Bad Laer
An der Badeanstalt 1
49196 Bad Laer
Deutschland

Tel.: + 49 5424 / 9372
E-mail:

Contactpersoon

Herr Lars Gehlhaar
An der Badeanstalt 1
49196 Bad Laer

Tel.: + 49 5424/9372
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.