© de Witt Janßen Partner

carpesol SPA Therme

In een oogopslag

Pure ontspanning in de carpesol SpaTherme in het zuidelijke Osnabrücker Land.

Hier komen oud en nieuw samen. Al eeuwen lang wordt het zoute water van Bad Rothenfelde vanwege de heilzame werking ingezet bij gezondheidsbevorderende therapieën en behandelingen. Daar kun je in de carpesol SpaTherme op een moderne manier van genieten: dompel je onder in het met licht doorstroomde koepelgebouw en geniet van de vitaliserende en ontspannende werking van het zoute water. De moderne architectuur van de thermen zijn indrukwekkend. Binnen vind je onder meer fonteinen, massagedouches, bubbelbaden en een sportbad om baantjes te trekken, buiten een groot en heerlijk warm zoutwaterbad.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, heeft carpesol SpaTherme ook nog van alles voor de sauna-liefhebber. In de panoramasauna met dakterras heb je bijvoorbeeld een spectaculair uitzicht op de glooiende heuvels van het Teutoburger Wald en in de Romeins-Ierse spa wordt al het goede van de oude Romeinse badcultuur gecombineerd met de Ierse hete lucht-baden.

Heb je tussen de wellness, het saunabezoek en het zwemmen door trek? Dan kun je in de bistro terecht voor heerlijke, gezonde en vers bereide gerechten.

Op de kaart

carpesol SPA Therme
Frankfurter Str. 15
49214 Bad Rothenfelde
Deutschland

Tel.: +49 5424 / 22 14 600
E-mail:

Contactpersoon

Firma
Frankfurter Straße 15
49214 Bad Rothenfelde

Tel.: +49 5424 / 22 14 600
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.