Blotevoeten- en natuurpad op kasteel Ippenburg

In een oogopslag

Schoenen uit met veel plezier!

Het nieuwe Ippenburgse Blotevoetenpad ligt in het betoverende vlinderdal en waterlandschap, die zich na een sluimering van enkele jaren in een geheel nieuwe schoonheid tonen. Een "voetreflexmassage" in de vrije natuur - een weldaad voor lichaam, geest en ziel. 
Het blotevoetenpad is aangelegd met kleedmateriaal, maar geen nood: aan het eind van het pad zijn wasgelegenheden voor de voeten.

Het natuur- en zintuigenpad met vele educatieve, poëtische en humoristische stations loopt door de wildernis en eindigt bij een grote zandspeelplaats waar kinderen zich kunnen onderdompelen in vrij spel en volwassenen kunnen uitrusten op de talrijke banken en ligstoelen voordat ze verder gaan met het verkennen van het grote Ippenburgse tuingedeelte, ronddwalen in de tuinwinkel of genieten van de zelfgemaakte lekkernijen van het kasteelcafé.


Op de kaart

Blotevoeten- en natuurpad op kasteel Ippenburg
Schloßstraße 1
49152 Bad Essen
Deutschland

Tel.: +49 5472 / 9776336
Mobil: +49 173 / 274 3632
E-mail:

Contactpersoon

Frau Freifrau Viktoria von dem Bussche
Schloßstraße 1
49152 Bad Essen

Tel.: +49 5472 / 9776336
Mobil: +49 173 / 274 3632
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.