Barbecue in vakantiegebied Uelsen

In een oogopslag

Barbecue in Uelsen

In het mooie vakantiegebied Uelsen vindt u de barbecueplaats van de gemeente Uelsen (direct achter de voormalige sauna en beautycentrum). Genesteld in een klein bos kunt u comfortabel grillen met uw groep in een rustige sfeer. U vindt er alles wat u nodig hebt: wateraansluiting, elektriciteitsaansluiting, toiletten en natuurlijk een grote grill. In een gezellige sfeer kunt u plaatsnemen in het prieel rond de grill (met schoorsteenopening). Bij mooi weer kunt u heerlijk in de buitenlucht zitten. Gebruikskosten: € 40,00


 VVV barbecue-avond
Tijdens de zomervakantie organiseert de VVV (Verkehrs- und Verschönerungsverein) Uelsen op verschillende data barbecue-avonden. Gegrild eten en drinken zijn verkrijgbaar tegen lage prijzen en voor kinderen wordt stokbrood bakken aangeboden.

Data voor de barbecue-avonden en meer informatie over de barbecueplaats en boeking bij:
 Uelsen Touristik / Oud stadhuis
 Am Markt 7
 49843 Uelsen, Duitsland

Op de kaart

Uelsen Touristik
Am Feriengebiet
49843 Uelsen - Uelsen
Deutschland

Tel.: 05942-20929
Mobil: 05942-20929
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.