© copyright by oliver@oliverpracht.com, www.OliverPracht.com

Bakkerijschool Coppenrath Feingebäck GmbH

In een oogopslag

Backen erleben!

Wie kent ze niet… de (over)heerlijke koekjes van Coppenrath. Zij bakken al bijna 200 jaar koekjes en banket. In de liefdevol gerestaureerde bakkerij in het ruim 200 jaar oude huis worden cursussen en workshops gegeven, waar bezoekers het bakkersvak kunnen leren kennen. Bakken in het algemeen en de productie van fijne koekjes door de firma Coppenrath staan hierbij centraal. De verschillende groepen ervaren hier in theorie en praktijk hoe men heerlijke koekjes maakt van streekgranen. Ook leren ze hoe de productie van bakkerijproducten in de afgelopen 125 jaar is veranderd - want het familiebedrijf wordt inmiddels door de 6e generatie gerund.
In de koekjeswinkel verderop zijn er speciale aanbiedingen, B-artikelen, producten uit bakkerijproeven en andere lekkere koopjes. Hier kan men niet met lege handen weggaan.
 
Beleef het bakken!

Op de kaart

Bakkerijschool Coppenrath Feingebäck GmbH
Meppener Straße 113
49744 Geeste
Deutschland

Tel.: 05937 970158
Fax: 05937 970159
E-mail:
Website: www.coppenrath-schulbaeckerei.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.