smartel at The Unbrexit

In een oogopslag

  • Ahaus
  • Hotel

Maak kennis met het meest innovatieve hotel van Ahaus en beleef een uniek verblijf. Alle hotelkamers zijn voorzien van de door Tobit Software ontwikkelde smartel technologie.

Het eerste smartel is sinds begin 2017 in handen van Tobit Software en werd gecreëerd vanuit een reeds bestaand, volledig analoog hotel in het midden van het centrum van Ahaus. Het werd lange tijd gerund als een normaal hotelbedrijf met een eigen restaurant en café en kreeg een nieuwe look van Tobit Software: de hotelkamers werden uitgerust met smartel technologie, de hotelingang en de kamerdeuren kregen een digitale make-over en het eerste smartel opende zijn deuren in april 2018. Sindsdien boeken en betalen gasten zelfstandig, openen ze de deuren en regelen ze het licht, de TV en de verschillende modi in hun kamers. 's Avonds bezoeken ze de bar, The Unbrexit met Sherlock's restaurant en dragen ze te allen tijde hun geld en kamersleutel bij zich - hun smartphone.

Welkom in het grootste, modernste en meest innovatieve hotel van Ahaus! Dit is de smartel® van The Unbrexit!
De smartel at The Unbrexit biedt geklimatiseerde accommodatie in Ahaus. Alle kamers hebben een flatscreen satelliettelevisie en een eigen badkamer. Wifi is gratis in de accommodatie en het smartel at The Unbrexit biedt kamers met een garderobe. Het smartel in The Unbrexit biedt enkele kamers met uitzicht op de stad en elke kamer is uitgerust met een koffiemachine/badkamer/toilet.

Op de kaart

smartel at The Unbrexit
Hindenburgallee 2
48683 Ahaus
Deutschland

Website: unbrexit.pub

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.