Melter, Biohotel

In een oogopslag

Hartelijk welkom bij Haus Melter, het eerste biologische hotel aan de rand van het Teutoburger Wald, in het UNESCO Global Geopark TERRA.vita. De gezellige uitstraling van dit hotel met veel oog voor detail zorgt in alle ruimtes voor een ontspannen sfeer. Natuurliefhebbers kunnen in slechts een paar minuten het natuurpark Teutoburger Wald bereiken. Fietsers kunnen op de vele routes de prachtige omgeving ontdekken, in het bijzonder de "Grenzgängerroute". Wellness-liefhebbers kunnen ontspannen in ons binnenzwembad met uitzicht op de prachtige tuin, zweten in de Finse sauna of kiezen tussen verschillende massages met natuurlijke cosmetica. Fijnproevers komen aan hun trekken in "Restaurant Goldwerth"! Ook hier blijven we trouw aan ons concept en koken we elke dag verse, regionale gerechten uit het seizoen voor u. Hier vinden zowel vegetariërs, veganisten als vleesliefhebbers het juiste verwenmenu! De keuken van ons restaurant is voor u geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 18:00 tot 20:30 uur.

Het vaste team van het hotel zal met veel toewijding en warmte voor u zorgen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ons doel is duurzaam om te gaan met de natuur, regionale producenten en medewerkers. Voor de gast betekent dit minder vervuiling van het milieu en toch hetzelfde comfort. Gebruik van het binnenzwembad is bij de hotelprijs inbegrepen. De populaire wandelroute "Ahornweg" en de fietsroute"Grenzgängerroute" lopen vlak langs het hotel.

Fietsverhuur: 5 euro per dag
Gebruik van de sauna: 6 euro per persoon
Massages etc. Prijzen op aanvraag
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Internet is gratis beschikbaar in het huis.
Check-in vanaf 14.00 uur
Check-out voor 10.00 uur
Aankomst: rijd vanuit het stadscentrum richting Bad Rothenfelde, achter het treinspoor linksaf de straat "Am Blomberg" in.

Op de kaart

Melter, Biohotel
Finkenweg 2
49196 Bad Laer - Laer
DE

Tel.: 0049 5424 29150
Fax: 0049 5424 291513
E-mail:
Website: www.haus-melter.de

Contactpersoon

Gabriele Holtwerth
Finkenweg 2
49196 Bad Laer
DE

Tel.: 0049 5424 29150
Fax: 0049 5424 291513
E-mail:
Website: www.haus-melter.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.