Bühning, Ferienhof

In een oogopslag

De grote binnenplaats met oude eiken is ontstaan in een oud Wittekindkasteel en ligt vrijstaand op een rustige locatie tussen Hase en Zweigkanal. De boerderijwoning am Zweigkanal en/of de vakantiewoning Alter Stall nodigen uit voor een gezinsvakantie op het platteland. Elke wooneenheid heeft een eigen tuingedeelte met overdekt terras en barbecue/vuurplaats. In de hele boerderijtuin, die door alle gasten kan worden gebruikt, is er een grote schommel, een overdekte zandbak met speelgoed, een carrousel en veel speelgoed, badminton, cirkels, ballen en vikingschaken voor de volwassenen. Bovendien zijn er 3 (Canadese) kano’s beschikbaar voor kanotochten op het kanaal direct achter het huis of op de nabijgelegen Hase - het gebruik van de kano’s is bij de prijs inbegrepen.
Op de vakantieboerderij worden runderen gehouden. Omdat er een hond, kat en ongeveer 120 stieren van verschillende leeftijden op de boerderij leven, kunnen er helaas geen andere huisdieren worden meegenomen! De eigenaren wonen niet op de boerderij, maar op een paar kilometer afstand in het dorp Schleptrup. Door wonen ze met de klassieke grote familie met 12 personen van vier generaties. De familie leidt in Schleptrup een biologische boerderij met varkens in open stallen, een Aubrac-rundveebedrijf, een kleine boerderijwinkel met zelfgemaakte producten en een biogasinstallatie. Dagelijks komt de familie meerdere keren op de vakantieboerderij om de stieren te voeren en het werk te doen. Vraag het ons gewoon als u een keertje mee wilt kijken. We kijken uit naar uw interesse in ons werk en meehelpen in de kalverstal is mogelijk.

Broodjesservice op aanvraag! Het huis en de vakantiewoning zijn rook- en diervrij.
Er zijn babybedjes en extra bedden beschikbaar (elk €20,- per nacht).

Er worden rondleidingen op de boerderij in Schleptrup aangeboden.

Op de kaart

Bühning, Ferienhof
Schagen 1
49565 Bramsche - Pente
DE

Tel.: (0049) 5468 925460
Fax: (0049) 5468 925459
E-mail:
Website: www.ferienhof-buehning.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.