In een oogopslag

In het hart van het mooie Münsterland, vlakbij de bekende paardenstad Warendorf, ligt het romantische Ponyhof Georgenbruch.

In het hart van het mooie Münsterland, vlakbij de bekende paardenstad Warendorf, ligt het romantische Ponyhof Georgenbruch. Hier liggen vakanties en paardrijlessen heel dicht bij elkaar. Of je nu een liefhebber van paardrijden bent, een gezin, een jongere, een beginner, een gevorderde ruiter, in de zomer of in de winter - het ruime aanbod op Ponyhof Georgenbruch voldoet aan al je wensen.

De gezellige en liefdevol ingerichte vakantiewoningen bevinden zich in het landhuis van Ponyhof Georgenbruch. De familie van de boerderij zorgt, samen met het vriendelijke personeel, goed voor haar gasten Een echt paradijs!

Leren paardrijden en jezelf ontwikkelen - dat biedt de manege niet alleen in de wekelijkse rijlessen voor paardrijcursisten uit de omgeving, maar ook voor alle vakantiegasten.

Op de kaart

Ponyhof Georgenbruch
Müssingen 25
48351 Everswinkel
Deutschland

Tel.: +49 2582 / 1216
E-mail:
Website: www.ponyhof-georgenbruch.de

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.