Bayrischer Hof, Hotel

In een oogopslag

Gezellige accommodatie met 25 kamers. Kamers met douche/wc, telefoon, tv en uitgebreid ontbijtbuffet. Wifi en 4 kegelbanen in de accommodatie. Ruimtes tot 220 personen, verzorgd restaurant met Beierse en regionale specialiteiten. Goede bereikbaarheid (trein/Autobahn), in de buurt van bosgebieden en fiets- en wandelroutes, ideaal voor de korte vakantie. Onze SKY Sportsbar is een populair trefpunt in Melle voor alle sportfans. Bij ons ziet u onder andere spannende voetbalwedstrijden van de 1e en 2e divisie van de Bundesliga, de Champions League of volgt u de wedstrijden van het nationale elftal.

Huisdieren € 5,00 per nacht
Inchecken 15.00 uur / Uitchecken 11.00 uur

Routebeschrijving: Met de auto: Autobahn BAB 30, richting Osnabrück-Hannover, afslag 24 (Melle-Ost), de borden Meller Berge, Automuseum en Bahnhof volgen. Op de kruising met verkeerslichten bij het station rechts afslaan naar de Bahnhofstraße.

Op de kaart

Bayrischer Hof, Hotel
Bahnhofstr.14
49324 Melle - Melle-Mitte
DE

Tel.: (0049) 5422 94650
Fax: (0049) 5422 946555
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.