© Wolfgang D. Schott

Restaurant Friedrich

In een oogopslag

Fijn eten met een Michelinster - aankomen, je goed voelen, ontspannen.

Een verfijnde keuken in een aangename sfeer - opvallend geaccentueerd en contrastrijk, maar toch zeer elegant is de ambiance - en past daarmee perfect bij de keuken van Lars Keiling, die altijd al gekenmerkt werd door dezelfde kwaliteiten: Hier wordt elk product creatief verwerkt tot een aromatisch en expressief gerecht.

Culinair gezien is de Friedrich verdeeld in 2 verschillende ruimtes. U kunt genieten van de keuken van de "kleine Friedrich", onze bistro, in het voorste gedeelte aan de linkerkant aan de hoge tafels. Hier bieden we een moderne cross-over keuken, waarbij je individueel van de kaart kunt kiezen of onze menu-aanbeveling kunt volgen. Goede basisproducten, smaakvol en aangepast aan het seizoen. Zo willen we "Kleiner Friedrich" graag presenteren. 

Naast het verfijnde restaurant Friedrich, dat een moderne en klassieke keuken combineert, is er ook een casual restaurant Fritz daily, een kookschool, het sushirestaurant Furittsu en de Friedrich-wijnwinkel.

Le Chef Lars Keiling: Hij trad in 2020 in dienst bij de Friedrich Genusswelt als general manager en chef-kok en kan zich nu al verheugen op de Michelinster waarmee de fine dining Friedrich in maart 2022 werd bekroond na de heropening van de Friedrich in oktober 2021. Lars Keiling, geboren in Saksen-Anhalt, was samen met zijn partner Gina Duesmann 10 jaar zelfstandig ondernemer met "Keilings Restaurant" in Bad Bentheim. Hij vierde daar vele successen, waaronder 2 Michelinsterren, waarmee hij een van de "Germany's 50 BEST CHEFS" werd.

Sommelière Gina Duesmann: Na vele stations (waaronder la vie, Osnabrück), had de geboren provinciegenote 10 jaar lang haar middelpunt van het leven in Bad Bentheim.

Na haar opleiding tot sommelière in 2013 werd ze in 2014 al Duitslands beste opkomende sommelière en de restaurantrecensenten van "Sternefresser" riepen haar ook uit tot Sommelière van het Jaar 2018. "De gastvrouw en vriendin van Lars Keiling scoorde niet alleen punten met haar wijnkennis, een van de beste wijnbegeleidingen van het jaar en een flinke portie hartelijkheid, maar ook met zelden ervaren gevatheid."

Op de kaart

Lars Keiling
Lotter Straße 99
49074 Osnabrück
Deutschland

Tel.: 0541 96380899
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer restaurants

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.