© Copyright: Ralf EmmerichWarendorfer Str.4248145 Muenster

Gasthaus Stuhlmacher

In een oogopslag

Gasthaus Stuhlmacher ligt in het hart van de Vredesstad Münster, vlak bij het historische stadhuis, direct aan de Prinzipalmarkt.

Wil je heerlijk eten in de binnenstad van Münster?

Gasthaus Stuhlmacher biedt haar gasten traditionele gerechten in het centrum van Münster. De keuken heeft een traditioneel Westfaals tintje, zodat je niet alleen door de ligging en inrichting het gevoel van een oude herberg in Münster ervaart, maar zet deze traditie zich ook in de gerechten voort. 
Het bedienend personeel draagt nog steeds de klassieke, traditionele beroepskleding, net als in de tijd van de legendarische "Tante Anna" in de jaren 1920 en 1930.

Gasthaus Stuhlmacher biedt haar gasten Westfaalse gastvrijheid op ongeveer 250 vierkante meter, verdeeld in vijf verschillende kamers en met een ca. 100 vierkante meter groot terras direct voor het restaurant. In de warme zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het terras. Geniet van de gezelligheid en drukte van een van de populairste winkelstraten in Münster, de Prinzipalmarkt.

Op de kaart

Gasthaus Stuhlmacher
Gasthaus & Gaststätte Stuhlmacher
Prinzipalmarkt 6-7
48143 Münster
Deutschland

Tel.: +49 251 / 44877
E-mail:
Website: www.gasthaus-stuhlmacher.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.