© Angela von Brill

Lagerhalle Ristorante BUON GUSTO

In een oogopslag

Het restaurant BUON GUSTO bevindt zich in het cultureel centrum Lagerhalle Osnabrück.

De keuken van BUON GUSTO biedt Italiaanse specialiteiten zonder lange wachttijden. Het menu varieert van heerlijke mediterrane gerechten en pizza tot exclusieve vlees- en visgerechten. Alles wordt vers bereid en er ligt iets lekkers op je bord, zelfs als je een budget hebt.

Mensen van alle leeftijden en nationaliteiten ontmoeten elkaar hier elke dag voor een gezellig samenzijn. Op sommige dagen is het hier zo levendig als op een markt. En als de lichten uitgaan in de seminar- en evenementenruimten, wordt er onder het genot van een vers getapt biertje of een heerlijke pizza dieper ingegaan op het ene of het andere standpunt en op wat er zojuist is beleefd. Als je het liever wat rustiger hebt, biedt onze galerie de mogelijkheid voor een ontspannen gesprek. Bij mooi weer kun je ook ontspannen in de biertuin voor het gebouw.
Reserveringen: https://www.lagerhalle-osnabrueck.de/content/service/reservierung/Op de kaart

Mehmet Örser
Rolandsmauer 26
49074 Osnabrück
Deutschland

Tel.: +49 541 / 33874 - 24
Mobil: +49 151 / 64423864
E-mail:

Wat wil je nu doen?

Meer restaurants

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.