In 65 dagen

De Feldenkrais® Methode Workshop

In een oogopslag

Feldenkrais docent Regine Schröder nodigt je uit voor een Feldenkrais workshop. Het doel is om met kleine, bewuste bewegingen onze eigen ongunstige bewegingspatronen op te sporen, los te laten en te vervangen door efficiëntere volgordes. Het integreren van het geleerde in onze dagelijkse bewegingen kan spanning en pijn verminderen en ons nieuwe manieren van bewegen laten zien. Dit leidt tot een groter gevoel van welzijn en het besef dat verandering mogelijk is.


Mensen in stressvolle situaties hebben baat bij een verbeterd zelfbewustzijn en een vermindering van spanning. Senioren verbeteren hun mobiliteit en voorkomen valpartijen en ongelukken door een grotere stabiliteit.


De instructeur is een Feldenkrais-leraar met vier jaar training en een aantal jaren ervaring. Neem een matje en een klein, stevig en plat kussen mee.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

MLH Martin-Luther Haus
Wettringer Straße 10
48565 Steinfurt-Burgsteinfurt
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2551 18 59 90 10
E-mail:
Website: www.kneipp-verein-steinfurt.de/#k3486

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.