Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu
Meivakantie 2018

Kamperen in de meivakantie in Duitsland 2019

Lente – de dagen worden langer en de natuur is op haar mooist. Hoe fijn is het dan om midden in het groen te zitten tijdens dit heerlijke seizoen? Gewekt worden door de vogels, met je blote voeten door het gras banjeren, even naar het dorp fietsen voor wat lekkers op de barbecue… Er even helemaal tussenuit, nieuwe dingen ontdekken en tijd voor elkaar. Op naar de camping!

Meivakantie op een camping

Net over de grens in Duitsland vind je superleuke campings op prachtige plekken in de natuur. Duitsland Campings heeft enkele van de mooiste campings van Duitsland in het aanbod. Wil je meer weten over onze campings? Kijk dan onderaan deze pagina en kies de camping die het beste past bij jouw meivakantie in Duitsland.

Kamperen met het hele gezin

Alle scholen zitten dicht – een goed moment om er met het hele gezin even op uit te gaan, lekker een weekendje samen kamperen. Misschien alvast proefkamperen voor de zomer? Iets huren kan natuurlijk ook – er zijn verrassend leuke accommodaties op onze campings.

Onze arrangementen voor de meivakantie 2019

Münsterland Eichenhof: 15% korting in de meivakantie

Münsterland Eichenhof, Sassenberg

Met het hele gezin lekker goedkoop kamperen op camping Münsterland…

Hertha-See: Voordelige weekarrangementen voorjaar 2019

Hertha-See, Hörstel

Op zoek naar een goedkope camping in het voorjaar? Stop…

€ 143

Eurocamp: Het hele jaar lekker goedkoop kamperen

Eurocamp, Lienen

Het maakt helemaal niet uit wanneer en hoe lang je…

€ 22

Hümmlinger Land: Gratis broodjes in de meivakantie 2019

Hümmlinger Land, Werlte

Van 27 april t/m 5 mei 2019 is weer meivakantie…