© Susanne Schoon

Spirit 49

In een oogopslag

Gin, Advocaat, Chocoladecrème, Amaro van hier en hier

O49 is de eerste jenever uit de regio Osnabrück. Als eerbetoon aan ons thuisland zijn de initialen ook de naam van ons product: O als in Osnabrück, 49 als in het postcodegebied van de voormalige Hanzestad. O49 bestaat sinds 2014 en is nu niet alleen verkrijgbaar als gin, maar ook als eierlikeur, amaro en chocoladelikeur.

Het wordt geproduceerd in een familiedistilleerderij aan de voet van het Teutoburgerwoud. Fles voor fles, met de hand gebotteld, wordt een Pure Organic Gin gemaakt met meer dan 130 jaar ervaring van onbehandelde jeneverbessen, verrijkt met de pittige, wrange noot van Duitse hopbloesem en onmiskenbaar verfijnd met de bloemige essences van Westfaalse salie. Het is een erezaak dat alleen ingrediënten van 100% gecontroleerde biologische teelt worden gebruikt voor deze uitzonderlijke gin.

Met 49% vol. is hij merkbaar pittiger dan gewoonlijk. Maar dat komt de mensen hier goed uit. O49 smaakt heerlijk puur met ijs, klassiek met tonic of, voor de kenners, met een blaadje verse salie in het glas.

Alleen levering aan volwassenen.

Op de kaart

Spirit 49
Hannoversche Straße 13-15
49084 Osnabrück
Deutschland

Tel.: 05401 83630
E-mail:

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.