Park bij het klooster Gravenhorst

In een oogopslag

Langs romantische grachten en over kleine paadjes bereiken de bezoekers van het park van het klooster Gravenhorst ofwel de liefdevol aangelegde kunsttuin ofwel de omliggende bossen. Het park heeft een aantal onderhoudende en beschouwende "attracties", zoals een labyrint, een wilgenbuis, een kleine speeltuin of wisselende tentoonstellingen van het Kunsthaus. Maar ook zonder gebruik te maken van deze aanbiedingen is een wandeling door het goed onderhouden terrein indrukwekkend. Hier en daar herinneren stenen getuigenissen en aandenkens aan de kloostertijd, en de romantische kloostermuur is een populaire fotoplek. Het park is een populair in- en uitstappunt voor veel wandelaars en fietsers, omdat de tocht uitstekend kan worden gecombineerd met een bezoek aan het DA Kunsthaus, een heerlijk stuk taart in Café Klara of een smakelijke maaltijd in het Griekse restaurant.

Rondleidingen

Het DA Kunsthaus Kloster Gravenhorst biedt op verzoek rondleidingen en bezichtigingen van het klooster en de kloostertuin aan.

Op de kaart

Park bij het klooster Gravenhorst
Klosterstraße 10
48477 Hörstel
Deutschland

Tel.: +492551 6942-00
E-mail:
Website: www.da-kunsthaus.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.