Gespecialiseerde kliniek Bad Bentheim

In een oogopslag

Gespecialiseerde kliniek

Waarom zou u op de mooiste dagen van het jaar niet iets voor uw gezondheid doen?

Bad Bentheim staat al lang bekend als kuuroord. Als modern gezondheidscentrum worden hier klachten op het gebied van reumatologie, orthopedie, dermatologie en cardiologie behandeld. Ervaren artsen zorgen voor het welzijn van de patiënten in de gespecialiseerde kliniek van Bad Bentheim, waarbij de Bentheimer Mineral Therme en het Training Therapy Center (TTZ) het concept aanvullen.

Sinds ongeveer 300 jaar vinden reumapatiënten in Bad Bentheim verlichting dankzij de zwavelbronnen. De "uitstekende kracht en helende werking" van deze bronnen werd al geprezen door de Koninklijke Pruisische Staatsraad en lijfarts, Dr. Hufeland. Sinds enkele decennia wordt ook heet, zout water gepompt uit de rotsen op ongeveer 1.200 meter diepte. Met een concentratie van ongeveer 27 procent is het zout, dat wordt gebruikt in de minerale thermale baden en voor baden, even sterk geconcentreerd als in de Dode Zee.

In de gespecialiseerde kliniek van Bad Bentheim worden natuurlijke remedies gecombineerd met de modernste geneeskunde. De focus ligt op dermatologie, cardiologie, orthopedie en reumatologie. De kliniek heeft onder meer een landelijk erkende competentie bij huidaandoeningen zoals psoriasis en reumatische aandoeningen.

In deze idyllisch gelegen kliniek is de flair van de traditionele kuuroorden uit de 19e eeuw bewaard gebleven. Het pittoreske kuuroord wordt omgeven door het schilderachtige Bentheimer bos. In het midden bevinden zich de Bentheimer thermaalbaden en het trainingstherapiecentrum (TTZ) dat verbonden is aan de kliniek. Daar helpen hooggekwalificeerde therapeuten u bij ziekten en letsel, bij chronische pijn en lichamelijke beperkingen. Ter preventie kunt u effectief trainen en op een manier die zacht is voor de gewrichten.

Op de kaart

Gespecialiseerde kliniek Bad Bentheim
Am Bade
48455 Bad Bentheim
Deutschland

Tel.: +49 5922 / 740
E-mail:

Contactpersoon

Frau Adelinde Quack
Am Bade
48455 Bad Bentheim

Tel.: +49 5922 / 740
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.