Four Seasons Park

Four Seasons Park Het Four Seasons Park in Oelde verrukt met een prachtige bloemenpracht, leuke evenementen en een spannend aanbod voor kinderen.

Het Four Seasons Park in Oelde was in 2001 het toneel van een succesvolle staatstuinenshow in Noordrijn-Westfalen. Ook vandaag nog trekt het park Four Seasons in het zuidelijke Münsterland talrijke gasten aan die zich laten betoveren door de bloemenpracht en de talrijke evenementen. Genieten van de natuur, picknicken en sparren - het Four Seasons Park biedt vele mogelijkheden. Verschillende speelstations, speeltuinen en het Klipp Klapp kindermuseum behoren ook tot de hoogtepunten voor jongere bezoekers.

Eén park - drie thema's

Het Four Seasons Park is verdeeld in drie thema's. Het thema "uiterwaarden" is ontstaan door een nieuw aangelegd uiterwaardmeer en de renaturatie van de Axtbach. Het thema "Park" omvat het uitgebreid gemoderniseerde stadspark en het kindermuseum "Klipp Klapp". In het uiterste noorden van het Four Seasons Park vormen voormalige volkstuinen en begraafplaatsen het thema "Tuinen". De thematuinen zijn met elkaar verbonden door het ongeveer 2,5 kilometer lange promenadepad.

Op de kaart

Four Seasons Park
Konrad-Adenauer-Allee 20
59302 Oelde
Deutschland

Tel.: 02522 - 72 820
E-mail:
Website: www.vier-jahreszeiten-park.de/de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.