© Karsten Mosebach

Fiets de Sole & Kneipp Tour

In een oogopslag

Fietsen is gezond. De Sole & Kneipp Tour brengt je van kuuroord naar kuuroord. Onderweg ontdek je de helende kracht van zout water en maak je kennis met de leer van de grootmeester van het kuren: Sebastian Kneipp.

Het vertrekpunt van de Sole & Kneipp Tour is kuuroord Bad Rothenfelde. In dit eeuwenoude dorp heerst een zeeklimaat. De route brengt je langs het gradeerwerk van Bad Rothenfelde. Langs de hoge muren druppelt zout water naar beneden. Dit reinigt de lucht. Je haalt diep adem. 

Na Bad Rothenfelde breng je onder andere een bezoek aan het Kneipp-Erlebnispark in Bad Iburg. In dit belevenispark draait het allemaal om water. Loop met blote benen door de voetenbaden. Het ijskoude water stimuleert de doorbloeding en geeft een boost aan je immuunsysteem.
De Sole & Kneipp Tour brengt je van Bad Rothenfelde via Bad Laer naar Bad Iburg en terug naar Bad Rothenfelde. Een prachtige fietsroute van 50 km langs de  thermale baden en kuuroorden in het Teutoburger Woud. Kuren voor gevorderden!

Op de kaart

Tourismusgesellschaft Osnabrücker Land mbH
Herrenteichsstraße 17+18
49074 Osnabrück
Deutschland

E-mail:
Website: www.osnabruecker-land.nl

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.