Storck, Hotel

In een oogopslag

 Dit hotel is gebouwd in een meer dan 200 jaar oud vakwerkhuis en biedt u een aangenaam verblijf nabij het Kurpark. Hotel Storck heeft een oud-Duits restaurant met twee bowlingbanen in het hart van Bad Laer. Grote comfort tweepersoonskamer met douche of bad/toilet, deels met jacuzzi, telefoon, radio, kleurentelevisie en zithoek, deels met balkon. Nieuw: gastenverblijf met superior kamers in een modern design, badkamer met jacuzzi, gratis telefoon en gebruik van internet, kamers gedeeltelijk met balkon. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van het binnenzwembad bij een temperatuur van ca. 30° C met tegenstroom zwemsysteem en verticale uitrusting. We bieden ook een sauna en een solarium - ons groene dakterras nodigt u uit voor zonnige uren in Bad Laer. Afhankelijk van het seizoen serveren wij heerlijke asperges, wild- en visspecialiteiten. We verwennen u in onze cosmetische studio en in de massagepraktijk! De populaire fietsroute van de "Grenzgängerroute" en dewandelroute "Ahornweg" liggen vlak bij het hotel.

Huisdieren zijn welkom op afspraak, € 10,00 per verblijf.

Nieuw: Geniet van rustige momenten in ons nieuwe saunahuis direct aan de spatuin. Er is veel ontspanning op twee verdiepingen in een smaakvolle ambiance. In het onderste gedeelte zijn kleedkamers, douchefaciliteiten en ontspanningsruimten om uit te schakelen. Ook op de begane grond zijn onze massage- en cosmetiekamers, waar de masseuse en de schoonheidsspecialiste u vakkundig in de watten leggen. 

Op de kaart

Storck, Hotel
Paulbrink 4
49196 Bad Laer - Laer
DE

Tel.: 0049 5424 9008
Fax: 0049 5424 7944
E-mail:
Website: www.hotel-storck.de

Contactpersoon

Marianne Stöppelmann
Paulbrink 4
49196 Bad Laer
DE

Tel.: 0049 5424 9008
Fax: 0049 5424 7944
E-mail:
Website: www.hotel-storck.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.