Schmidt, Pension

In een oogopslag

Goed onderhouden, comfortabel pension, idyllisch gelegen in het Wiehengebergte, in bosrijke omgeving met heerlijke wandelpaden. Kuurcentrum en -klinieken vindt u op 10 min. loopafstand. Gezellige kamers met satelliet-TV, kamertelefoon. Aparte ingang en eigen parkeerplaats, BBQ-plaat en tuinpaviljoen met gekoelde drankjes.
Ontdek een afwisselend landschap en leer over de historische vakwerkhuizen. Onderzoek de aantrekkingskracht van ons thermisch zoutwater. Deze grondstof stimuleert een gezonde en goede manier van leven. U bent te gast op de kastelen en landgoederen van onze streek en u ontmoet onze "oudste" bewoners, de dinosauriërs of u kunt een kijkje nemen bij onze voormalige buren, de Romeinen in Kalkriese. Op het grensvlak tussen de Noord-Duitse Laagvlakte en de charmante locaties in het Wiehen-gebergte, biedt Bad Essen elke bezoeker een aantrekkelijke vakantie.

Prijzen excl. kuurcard.
Huisdieren na afspraak voor €5 per nacht.

Let op: inchecken tot 14 uur of vanaf 18:30 uur en na telefonische afspraak.

Op de kaart

Schmidt, Pension
Bergstr. 52
49152 Bad Essen - Bad Essen
DE

Tel.: 0049 5472 6161
Mobil: (0049) 176 20384025
E-mail:
Website: www.schmidt-badessen.de

Contactpersoon

Barbara Schmidt
Bergstr. 52
49152 Bad Essen
DE

Tel.: 0049 5472 6161
E-mail:
Website: www.schmidt-badessen.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.