Mindrup, Ferienwohnung

In een oogopslag

Onze 2-gezinswoning met tuin in een verkeersarme woonwijk ligt op de zonnige hellingen van het Teutoburger Wald. Vele wandel- en fietsroutes, en interessante bezienswaardigheden in het Osnabrücker Land bieden de mogelijkheid hier een rustige, ontspannen en actieve vakantie door te brengen.

In de nieuw uitgeruste vakantiewoningen met 46 m2 woonoppervlak, voor 2 personen (oder 2 Erwachsene und 1 Kind), bevindt zich een woonkamer met slaapbank en volledig ingericht keukentje, een slaapkamer, badkamer met douche + toilet. De woning beschikt over sat-tv en radio. Een eigen terras om te genieten en ontspannen bevindt zich naast de aparte ingang. Voor uw auto is er een parkeerplaats en er is ook een fietsenstalling in het aparte machinehuis. De woning is geschikt voor mensen met allergieën, omdat het om een rookvrije woning gaat en huisdieren niet zijn toegestaan. Tuin, tuinmeubilair en barbecuemogelijkheid beschikbaar. Wifi is ook beschikbaar.

Op de kaart

Mindrup, Ferienwohnung
Feldblumenweg 18
49176 Hilter a. TW - Borgloh
DE

Tel.: (0049) 5409 - 980152
Mobil: (0049) 162 98133 39
E-mail:
Website: www.ferienwohnung-mindrup.de

Contactpersoon

Michael Mindrup
Feldblumenweg 18
49176 Hilter-Borgloh
DE

Tel.: (0049) 5409 - 980152
E-mail:
Website: www.ferienwohnung-mindrup.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.