Hotel Martinihof

In een oogopslag

In het hart van de stad en toch op een rustige locatie ligt het moderne Hotel Martinihof, dat al sinds 1903 in familiebezit is.

Het hotel is erg populair bij fietsers en motorrijders, die vanuit deze plek de stad, maar ook het prachtige Münsterland gaan verkennen. Mocht je met de motor of fiets aanreizen, dan heeft het hotel speciaal een beveiligde parkeerplaats voor tweewielers. Ook voor auto’s heeft het hotel eigen parkeerplaatsen ter beschikking.

Nadat je hebt genoten van een heerlijk ontbijtbuffet, kun je Münster met haar mooie musea, de Dom en prachtige oude gebouwen per voet gaan ontdekken. Of je gaat er per fiets (ook te huur in het hotel!) of motor op uit en laat naar wens een heerlijk lunchpakket samenstellen voor onderweg. Het hotel helpt je op weg met leuke suggesties en tips!

De kamers zijn voorzien van alle gemakken en comfort. Een heerlijk uitgangspunt om een actieve dag in de stad of omgeving te gaan beleven.

Op de kaart

Hotel Martinihof
Hörsterstraβe 25
48143 Münster
Deutschland

Tel.: +49 251 / 418620
E-mail:
Website: www.martinihof.de

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.