Ferienhof Temme

In een oogopslag

Dit verzorgde pension bevindt zich in een idyllische, rustige omgeving en nodigt u uit om te ontspannen. Het ligt vlakbij het bos, waar u lange wandelingen en walking-tochten (golftuin) kunt maken. Het pension heeft een zonneterras, een overdekt balkon en is kindvriendelijk.

De accommodatie heeft gedeelde koelkasten in de gangen. De kamers zijn uitgerust met waterkokers, wekkerradio's, tv's, haardrogers, enz.
Het Kurmittelhaus ligt op slechts 1,3 km afstand. Een extra bed is beschikbaar (€ 35,00 voor 1 nacht, vanaf 3 nachten € 32,00 inclusief ontbijt). Ontbijt niet voor 07.00 uur - evt. in overleg met de medewerkers ter plaatse. Kinderen zijn natuurlijk welkom en betalen € 16,50 vanaf 6 jaar. Groepen kunnen comfortabel vertoeven in onze grote tuin. De populaire wandelroute "Ahornweg" en het fietspad "Grensgangerroute" lopen vlak langs het hotel.

Hond: klein € 3,00 en groot € 5,00 per dag.
Garage: 5,00 euro per dag.
Fietsverhuur via het Bad Rothenfelde spa- en toerismekantoor
Op aanvraag: Avondmaaltijd ca. 8,00 euro per persoon.


Op de kaart

Ferienhof Temme
Am Forsthaus 20
49214 Bad Rothenfelde
DE

Tel.: (0049) 5424 40006
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.