Familie Braasch, Ferienwohnung

In een oogopslag

Het onlangs gerenoveerde appartement in het prachtige vakwerkhuis bestaat sinds begin 2020. Het niet-rokersappartement biedt plaats aan twee personen op 45 m² op twee verdiepingen.

Via de aparte ingang bereikt u de gang en van daaruit direct de open, kleine keuken. De keuken is volledig uitgerust met koelkast, kookplaat/ovencombinatie, koffiepadapparaat (Senseo-systeem), broodrooster, waterkoker en magnetron. De woonkamer biedt een comfortabele bank, een fauteuil, een flatscreen-tv, radio en een kleine eettafel voor twee personen. Via de woonkamer komt u in de moderne badkamer met een ruime douche (niet op de begane grond) en toilet.

Vanuit de gang leidt een steile, smalle trap naar de bovenverdieping. Achter een schuifdeur schuilt de ruime slaapkamer. Voor rustgevende nachten zijn er twee eenpersoonsbedden (90cm x 200cm, open voeteneinde), die naar wens uit elkaar of tegen elkaar geschoven kunnen worden. Een grote, open kast biedt royale opbergruimte. In de slaapkamer ligt tapijt.

Voor de vakantiewoning staat een gezellige tuinbank, waar u ook kunt barbecueën.

Op de kaart

Familie Braasch, Ferienwohnung
An der Holter Kirche 4
49143 Bissendorf - Holte-Himbergen
DE

Tel.: (0049) 5402 1216
E-mail:

Contactpersoon

Paula Braasch
An der Holter Kirche 4
49143 Bissendorf
DE

Tel.: (0049) 05402 1216
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.