Buller, Landhotel

In een oogopslag

Al vier generaties lang hechten wij de grootste waarde aan een onvergelijkbare sfeer van echte gastvrijheid. Samen met het 4-sterren comfort van een uitstekend hotel beleeft u bij ons zorgeloze dagen om echt uit te schakelen. In onze badzone kunt u naar hartelust zwemmen (ca. 5x7 met tegenstroomsysteem), uw bloedsomloop in de sauna stimuleren, een massage krijgen of verschillende behandelingen uitproberen: van magneetveldtherapie tot geurige olie lichaamspeeling. Ook op culinair gebied voldoen wij gegarandeerd aan uw smaak. Met regionale gerechten of verfijnde topgastronomie. Dit geldt ook voor ons gevarieerde ontbijtbuffet en de verleidelijke salontafel. Ons hotel ligt te midden van uitgestrekte bossen en zachte hoogten in het Osnabrücker Land. Ideaal om te wandelen, fietsen of nordic walking. Ga op ontdekkingsreis en neem onvergetelijke ervaringen mee naar huis. We willen dat je je helemaal thuis voelt bij ons - zodat je weer terugkomt! In ons huis vindt u alleen rookvrije kamers. De populaire wandelroute "Ahornweg" loopt in de buurt van het hotel.

De geboekte kamers zijn beschikbaar voor onze gasten vanaf 14.00 uur op de dag van aankomst en tot 11.00 uur op de dag van vertrek.
Onze receptie is dagelijks bemand van 07.00 - 22.00 uur. Stuur ons een kort berichtje als u op een later tijdstip aankomt.
Een tweepersoonskamer met badkamer is uitgerust voor mindervaliden.
Er zijn ook twee liften beschikbaar in het hele huis.
Free Wlan is beschikbaar.
Afsluitbare fietsenstallingen zijn gratis beschikbaar.

Honden zijn toegestaan (behalve in de ontbijtzaal en het restaurant), € 10,00 per nacht. Breng een hondenkrat en een deken voor uw hond mee.


Op de kaart

Buller, Landhotel
Iburger Str. 35
49170 Hagen a. TW - Hagen
DE

Tel.: 0049 5401 8840
Fax: 0049 5401 884200
E-mail:
Website: www.landhotel-buller.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.