An der Seewiese, Ferienhaus

In een oogopslag

Bij de natuur - ideaal om te ontspannen en uit te rusten. Het vakantiehuis ligt op een rustige locatie bij de natuur, midden in het UNESCO Global Geopark Terra.vita bij het Wiehengebergte en het Teutoburger Wal, een van de grootste natuurparken van Duitsland. In het noorden ligt het aan de laagvlakte met de moerasgebieden en meren. Het terrein ligt direct bij de Seewiese, heeft een geweldig uitzicht om het meer en er is geen inkijk. Als u over het weiland loopt, komt u direct bij het meer, waar u kunt zwemmen, surfen en zeilen, vissen of peddelen. U zult versteld staan van het heldere water en het zandstrand.

Zelfs de EU-commissie heeft de Kronensee in Ostercappeln opgemerkt. Als onderdeel van een groot opgezette studie werd in 27 EU-lidstaten de waterkwaliteit onderzocht. Het water in de Kronensee is bekroond en werd met de beste score ‘Excellent’ beoordeeld. Ook de dierenwereld gebruikt de biotoop Kronensee als toevluchtsoord. Direct aan het recreatiepark grenst het bos met goede wandel- en fietsroutes. Hiermee staat ook hier niets sportieve activiteiten in de weg, of geniet gewoon van de natuur, geniet van de dieren in het bos of verzamel ook paddenstoelen (in het juiste seizoen). Ook langs het Mittelandkanal leiden vlakke routes u door de mooie natuur. Het vakantiehuis heeft in elk jaargetijde zijn charmes.

Anreise ist jeweils ab 15.00 Uhr möglich, Abreise bis 10:00 Uhr

Optional: Handtuchset 8 Euro p.P. / Bettwäsche ist inkl.

Als u wilt roken, gebruik dan alstublieft het overdekte terras of het overdekte zitje buiten.
Bij ons zijn kleine tot middelgrote honden zeer welkom (max. 2 honden), vaste prijs € 44 per dier.

Betalingsmogelijkheden:
De bevestiging van uw reservering is de ondertekende huurovereenkomst door de verhuurder en de ontvangst van uw 1e betaling.
1e De betaling is verschuldigd na het sluiten van de huurovereenkomst (60% van alle geboekte diensten)
€100,- borg (wordt binnen 30 dagen na de boekingsperiode teruggestort)
2e Betaling (restant) 40 dagen voor het begin van de reis (incl. €100,– borg)

Op de kaart

An der Seewiese, Ferienhaus
Zum Kronensee 9, Haus Nr. 100
49179 Ostercappeln - Schwagstorf
DE

Tel.: (0049) (0)172 6089764
E-mail:
Website: www.ferienhaus-an-der-seewiese.de

Contactpersoon

Burglind Möhwald-Hannes
Zum Kronensee 6 a
49179 Ostercappeln
DE

Tel.: (0049)172 608 9764
Fax: (0049) 5473 9598411
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.