© Haus Rahenkamp

Vox Drink & Dine

In een oogopslag

  • Osnabrück
  • Restaurant, Biertuin, overige,…
  • Duits
  • 0541 386971

Vox Drink & Dine verwent zijn gasten met favoriete gerechten uit de feelgoedkeuken.

Vox Drink & Dine verwent zijn gasten met favoriete gerechten uit de feelgood-keuken. Keukenklassiekers worden opnieuw geïnterpreteerd en lokaal geïnspireerd. De naam van het restaurant is gebaseerd op de vos die bekend staat als een lekkerbek. Met deze woordspeling is snel de link gelegd naar de landelijke regio en de wijk Voxtrup in Osnabrück. De gasten vinden hier gerenoveerde, elegante kamers afgewerkt met hoogwaardige materialen zoals parket, leer en beukenhout. Warm licht zorgt voor een stijlvolle sfeer die wordt aangevuld door de vele historische zoldervondsten die getuigen van zijn geschiedenis. Een bijzondere blikvanger is de speciaal voor het restaurant ontworpen muurschildering in het vossenhol, een kleine ruimte voor privé- en intieme uurtjes.

Vox Drink & Dine zou een plek moeten zijn die nieuwe herinneringen creëert en oude herinneringen oproept. Kindergerechten zoals vissticks of rijstebrij worden geserveerd in een salonfähige luxe versie.

In het bargedeelte aan de voorkant van het restaurant kunnen gasten ook genieten van heerlijke kleine snacks en veel restaurantgerechten als middelgrote portie met een glas wijn of bier.

Op de kaart

Vox Drink & Dine
Meller Landstraße 106
49074 Osnabrück - Voxtrup
Deutschland

Tel.: 0541 386971
E-mail:
Website: www.haus-rahenkamp.com/kulinarik.html

Wat wil je nu doen?

Meer restaurants

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.