© Haus Rahenkamp

Vox Drink & Dine

In een oogopslag

The Vox Drink & Dine verwent haar gasten met favoriete gerechten uit de feelgood keuken.

Klassieke gerechten worden opnieuw geïnterpreteerd en lokaal geïnspireerd. De naam van het restaurant is geïnspireerd op de vos, die bekend staat als smulpaap. En met deze woordspeling is het gemakkelijk om een brug te slaan naar de landelijke regio en de wijk Voxtrup in Osnabrück. Gasten kunnen gerenoveerde elegante kamers verwachten die indruk maken met hoogwaardige materialen zoals parket, leer en beukenhout. Warme verlichting zorgt voor een stijlvolle sfeer, die wordt aangevuld door de vele historische zoldervondsten en getuigenissen van de geschiedenis. Een bijzondere blikvanger is de speciaal voor het restaurant ontworpen muurschildering in de Fuchsbau; de kleine ruimte voor privé en intieme uurtjes.

Vox Drink & Dine is bedoeld als een plek die nieuwe herinneringen creëert en oude herinneringen oproept. Zo worden gerechten uit de kindertijd, zoals vissticks of rijstepap, geserveerd in een salonwaardige de-luxe versie.

In de gelagkamer, het voorste gedeelte van het restaurant, kunnen gasten ook genieten van kleine heerlijke hapjes en veel van de restaurantgerechten als medium portie met een glas wijn of bier.

Vox Drink & Dine is gevestigd in Hotel Haus Rahenkamp.

Op de kaart

Vox Drink & Dine
Meller Landstraße 106
49074 Osnabrück - Voxtrup
Deutschland

Tel.: 0541 386971
E-mail:

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.