© Almani

Almani

In een oogopslag

Almani staat voor uitstekende kwaliteit, vriendelijke service en Griekse gastvrijheid .

Almani is niet langer een eenvoudige naam. Almani staat nu voor een specifiek gastronomisch concept dat zich gedurende meerdere jaren heeft bewezen en ontwikkeld.
Almani staat voor eten en drinken van uitstekende kwaliteit, vriendelijke service, Griekse gastvrijheid en kindvriendelijkheid.

Een keuken die variatie en het beproefde, versheid en kleur harmonieus combineert. In de historische oude binnenstad van Osnabrück, direct aan de oude poort van de stad, aan de Heger Tor, is sinds oktober 2011 de Almani gevestigd.
Op drie verdiepingen, die visueel iets verschillen, heeft u de mogelijkheid om een heerlijke avond met uw vrienden te beleven, de verjaardag van uw opa te vieren, een bedrijfsfeest of uw bruiloft. De Almani is de juiste plaats voor bijna elke gelegenheid. Een vriendelijk team verwelkomt u en is altijd behulpzaam bij vragen, planning en realisatie van elk feest.

Op de kaart

Almani
Heger Straße 35
49074 Osnabrück
Deutschland

Tel.: +49 541 / 99897828
E-mail:

Wat wil je nu doen?

Meer restaurants

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.