In 15 dagen

Visbeck verlichting

In een oogopslag

Op de 3e advent opent de Visbecker Lichter kerstmarkt haar deuren en nodigt het hele gezin uit om in een schilderachtige omgeving in de stemming te komen voor de kerstperiode. Je kunt genieten van de sfeer en gewoon tot rust komen of op zoek gaan naar last-minute cadeaus. Op zaterdag om 18:30 uur verlicht kerstvuurwerk de hemel rond de kapel.

Op verschillende plaatsen op het terrein zullen kerststallen te zien zijn met verschillende voorstellingen van het kerstverhaal. Dankzij de steun van verschillende muzikanten zullen de gasten ook muzikaal worden afgestemd op de kersttijd.

In het schip van de kapel wordt dit jaar een tentoonstelling over het thema wintermagie gepresenteerd. In de achthoek van de kapel zullen op beide dagen auteurslezingen uit kerstromans worden gehouden.

Voor de kleine bezoekers is er van alles te beleven. Ze kunnen baden in het stro of kastelen bouwen in het zand. Ook is er de mogelijkheid om knutseltassen te bemachtigen die ze ter plekke of thuis kunnen gebruiken om hun creativiteit de vrije loop te laten.

Op beide middagen worden er koetsritten aangeboden van de parkeerplaats naar de markt.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Haus Visbeck
Dernekamp 40
48249 Dülmen
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2594 860 860
E-mail:
Website: www.haus-visbeck.de

Contactpersoon

Britta Markert-Löbbert

Tel.: 02594-860860
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.