Varkensmarkt

In een oogopslag

  • Steinfurt-Borghorst
  • Markt overige

Eind augustus/begin september wordt het centrum van Borghorst weer omgetoverd tot een kleurrijk marktplein.

Back to the roots - dit jaar beginnen we "net als vroeger" op vrijdag (30 augustus) met de opening van de varkensmarkt. Samen met jou willen we de gezelligheid en saamhorigheid die de Schweinemarkt vroeger zo bijzonder maakten, terugbrengen naar de binnenstad. We willen gezellig samenzijn met koele drankjes, eten en een gezellig orkestconcert.

Op zaterdag (30.08.24) begint de kleurrijke drukte om 11 uur. Vele handelaren, standhouders en rommelmarktkraampjes, culinaire hoogstandjes en een gevarieerd podiumprogramma nodigen je uit om te flaneren en te vertoeven in de binnenstad. s Avonds vindt de "Big Pig Party - Part 2" plaats op de Schilde.

Zondag (01.09.24) staat in het teken van koopzondag. Onze winkeliers kijken al uit naar veel bezoekers! Naast de drukte van de markt kun je bij onze winkeliers een koopje of twee op de kop tikken en advies krijgen van absolute professionals, ongeacht het productassortiment. Er zal ook weer een interessant podiumprogramma zijn op de Schilde

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Innenstadt Borghorst
Auf dem Schilde
48565 Steinfurt-Borghorst
Deutschland

Website: www.steinfurt-touristik.de/de/veranstaltungen/highlights.php

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.