In 125 dagen

TIJD UIT

In een oogopslag

Nog voor zonsopgang zijn we op weg naar het Sauerland. Iedereen is nu perfect uitgerust met een trekkersrugzak, functionele kleding en een warme slaapzak. Na een introductie in het gebruik van kaart en kompas gaan we om 10.00 uur op pad.

We wandelen in teams van 3 of 4, die afhankelijk van hun vaardigheid routes van verschillende lengte kunnen lopen. Aan het eind van de dag komt de hele groep samen op de afgesproken locatie - ergens midden in de "Sauerlandse wildernis". Daar slaan we ons kamp op voor de nacht, koken we iets en praten we over de ervaringen van de dag.

De volgende ochtend vroeg vervolgen we onze tocht. De bestemming van vandaag is een berg waar we ons basiskamp voor de resterende dagen zullen opzetten.

We zullen ons basiskamp verder uitbouwen, wildernis technieken trainen, heerlijke outdoor gerechten koken en bakken...

Nadat we ons kamp spoorloos hebben verlaten, beginnen we aan de terugweg en zijn we rond 17.00 uur weer thuis. We zullen geïnspireerd en verrijkt door een veelheid aan indrukken huiswaarts keren. Een leerzaam avontuur en een aangename "time out" tegelijk!

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Waldparkplatz
Hagenwiese 40
46348 Raesfeld
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2865 20 45 634
Fax: +49 (0) 2865 20 45 634
E-mail:
Website: www.naturerlebnisschule.de/weiterbildungen/auszeit

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.