Stadsfeest Borken

In een oogopslag

  • Borken
  • Markt overige

Ook dit jaar vindt in het eerste weekend van september weer het grote, traditionele stadsfeest in Borken plaats.

Met de kinderattracties en een kleurrijk podiumprogramma in het stadspark, het podium van de muziekschool op het kerkplein, de markt op het marktplein en in het stadscentrum, evenals vele andere spannende activiteiten in het oostelijke bedrijvenpark, is er zeker iets voor het hele gezin.

Ook goed om te weten: Op zaterdagavond draait er een DJ op het podium van de Kirchplatz en hij verheugt zich erop om het stadsfeest opnieuw met de inwoners van Borken te vieren! Ook de restauranthouders van Borken in het stadscentrum nodigen u uit om de dag af te sluiten met heerlijk eten, frisse drankjes en goede muziek.

Op zondag openen de winkels in het stadscentrum en in het Gewerbegebiet Ost hun deuren van 13.00 tot 18.00 uur en verheugen zich op uw bezoek!

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Borken
Markt 1
46325 Borken
Deutschland

Tel.: +49 (0)2861 939 0
E-mail:
Website: www.borken.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.