© Philipp Gladsome

In 16 dagen

Schlossgarten Open Air: Robin Schulz

In een oogopslag

House, Electro, Pop

Met een naam die door de muziekgeschiedenis galmt, heeft Robin Schulz een duizelingwekkende reeks successen verzameld die zijn status als een van de meest succesvolle artiesten in de muziekindustrie hebben bevestigd. In de afgelopen jaren heeft hij meer dan 800 gouden, platina en diamanten awards ontvangen in 30 landen. Als meest succesvolle Duitse artiest aller tijden in het buitenland heeft Schulz ook een ongeëvenaard record gevestigd in zijn thuisland met maar liefst 14 airplay nummer 1 hits. Nu is de voor een Grammy genomineerde DJ en producer klaar om zijn vijfde studioalbum "PINK" uit te brengen.

Het verhaal van Robin Schulz getuigt van de buitengewone kracht van dromen. Geboren en getogen in een middelgrote Duitse stad met 160.000 inwoners en een opwindend niveau dat op zijn best als middelmatig kan worden omschreven, is Schulz de grenzen overgestoken en een wereldwijde sensatie geworden. Schulz reist non-stop de wereld rond om te spelen in uitverkochte clubs, op 's werelds grootste festivals zoals Tomorrowland, Parookaville, Ultra Music Festival of tijdens zijn jaarlijkse zomerresidentie in Pacha op Ibiza en betovert het publiek met zijn opwindende optredens.

Met zijn mix van house-, electro- en popelementen is Schulz in korte tijd uitgegroeid tot Duitslands meest succesvolle muziekexport en domineert hij de hitlijsten met talloze #1-hits in meer dan 20 landen. Zijn immense populariteit wordt onderstreept door meer dan 20 miljoen verkopen en een verbazingwekkende 12 miljard streams wereldwijd.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Schlossgarten Open Air: Robin Schulz
Neuer Graben
49074 Osnabrück
Deutschland

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.