In 92 dagen

Robbie Williams eerbetoon

In een oogopslag

Met de ongetwijfeld grootste entertainer van de afgelopen jaren als zijn rolmodel presenteert Sir Williams een unieke Robbie Williams tribute show.

Charisma, entertainment, muzikale en vocale veelzijdigheid, uitstraling, altijd met een zekere mate van arrogantie - frontman Armin Joisten brengt al deze facetten van de echte "Robbie" vakkundig op het podium.

Sir Williams staat garant voor een show van meer dan twee uur met alle hits uit de tijd dat Robbie alle hitlijsten in de wereld aanvoerde en de grootste stadions kon vullen, van "Angels" tot "Feel" en "Sin Sin Sin".

Intensief werk aan songdetails, geluid en uitvoering resulteerde in meer dan alleen een kopie van het origineel - en een flinke dosis "rock'n'roll" zit altijd in de mix.

Sir Williams ontwikkelde zich al snel tot een van de meest gevraagde Robbie Williams tribute bands in Europa en bewees zijn kwaliteiten tijdens talloze shows in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Liechtenstein.

Want als Robbie de kleinere lokale podia niet kan bezoeken, willen de zeven muzikanten zijn vele fans de kans bieden om een liveshow van de meester te beleven in een klasse apart.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Schloss Ahaus
Schloßstraße
48683 Ahaus
Deutschland

Tel.: +49 (0)2561 444444
E-mail:
Website: ahaus.de/events?eventId=2111664

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.