In 256 dagen

Rheder Kerstmarkt

In een oogopslag

Rhede viert de kerstdagen van 07 tot 10 december 2023 en nodigt u uit voor de kerstmarkt van dit jaar.

Het Marketing Team van de stad Rhede nodigt u uit om vier dagen lang de voor de kerstperiode in het centrum van Rhede: Culinaire lekkernijen, beschouwend en creatief voorprogramma evenals talrijke kunstzinnige hutten.

De traditionele Sinterklaasoptocht op donderdag door de heemkundevereniging van Rhede samen met de basisscholen is het eerste hoogtepunt van de kerstmarkt. Vanaf 17.00 uur worden de steegjes van het centrum van Rhede verlicht door talrijke liefdevol vervaardigde lantaarns. stadscentrum. Een hoogtepunt voor alle kinderen!

Luister naar de zachte Glühwein en luisteren naar de zachte en soms vrolijke klanken van de live muzikanten. muzikanten, die zowel contemplatieve als moderne kerstmuziek ten gehore zullen brengen evenals bekende liedjes uit de afgelopen decennia. Slenter over de kerstmarkt, langs ambachtelijke hutten en talrijke culinaire hutten en talrijke culinaire aanbiedingen en trakteer uzelf vervolgens op een moment van trakteer uzelf dan op een moment van rust in de gezellige "Genusssecke" op de Rathausplatz.

Voor kinderen, zal er een broodjeshoek zijn op het stadhuisplein, waar heerlijke lekker stokbrood wordt gebakken boven een warm vuur. Een ervaring voor jong en oud.

Ook in de kerstmarkthutten valt er veel te ontdekken culinaire hoogstandjes zover het oog reikt - hete tarte flambée warme tarte flambée, lekkere soepen en wafels en zoete koekjes. In ambachtelijke hutten vindt u onder andere zelfgemaakte kinderbedjes en accessoires, genaaide en gebreide artikelen voor het koude seizoen, handgemaakt handgemaakte kerstversiering, heerlijk broodbeleg en honing vers van de imker. en honing vers van de imker.

Het Max en Moritz Speelgoedmuseum presenteert een speciale tentoonstelling. In het hart van het stadscentrum vindt u de de parochiekerk van St. Gudula, die bezoekers een bijzondere aanblik biedt. bezoekers van de neogotische kerk een bijzondere aanblik door een fascinerende verlichting van het interieur.

De gloeiende De kerstsfeer en het gevarieerde programma zijn een belevenis voor jong en oud. gevarieerd programma zijn een belevenis voor jong en oud. Ervaring de Rheder kerstmarkt met het hele gezin.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Rhede
Rathausplatz 9
46414 Rhede
Deutschland

Tel.: +49 2872 9300
Fax: +49 2872 930-450
E-mail:
Website: www.rhede.de/Weihnachtsmarkt

Contactpersoon

Alina Hartmann

Tel.: 02872930250
Fax: 0287293049250
E-mail:
Website: www.rhede.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.