In 7 dagen

Oelder Winterverlichting

In een oogopslag

Samenkomen waar het licht is

Met de Oeler Winterleuchten in het tweede weekend van de advent komt de magie van de mooiste tijd van het jaar naar het centrum van Oelde. Van donderdag 7 december tot en met 10 december wordt het marktplein verlicht in sfeervolle adventslichtjes en nodigt het alle inwoners van de stad uit om samen te komen, te genieten en betoverd te worden.

Kerstlekkernijen bereid door Oelde verenigingen in de kersthuisjes aan de Lange Straße, een vrolijk showprogramma op het podium voor de Johanneskerk en verlengde openingstijden en aanbiedingen van de Oelde detailhandel maken een verblijf in de binnenstad tot een bijzondere belevenis. Elke dag van de Oelder Winterleuchtens nodigt op zijn eigen manier uit tot genieten, uitrusten en geïnspireerd worden voor de adventstijd, daar zijn de verantwoordelijke organisatoren van de deelnemende verenigingen, de gemeente Oelde en de weefselvereniging zeker van.

Flaneren en geïnspireerd worden in een gezellige sfeer

Op vrijdag 8 december nodigt de Handelsvereniging Oelde je uit voor gezellig moonlight shoppen tot 22u.

Op zondag 10 december zijn de winkels in het centrum ook open. Van 13.00 tot 18.00 uur nodigt de detailhandel je uit voor avontuurlijk winkelen in de sfeervolle ambiance van de Oelder Winterleuchtens. De open zondag wordt omlijst door een showprogramma voor het hele gezin.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Contactpersoon

Marijke Wiemann

Tel.: 0252272811
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.