In 21 dagen

Münsterland Festival ontmoet BurgJazz

In een oogopslag

De Münsterland Festspiele en de BurgJazz-serie zijn al vele jaren een vaste waarde in het culturele landschap van de regio en genieten ook ver daarbuiten grote populariteit. Nu, op 15 en 16 juni 2024, nodigen ze u uit voor een veelbewogen concertweekend in Burg Vischering onder de titel "Münsterland Festival meets BurgJazz" - met eersteklas internationale jazzsterren en spannende nieuwe ontdekkingen. Op zondag zijn er bovendien twee picknickconcerten voor het hele gezin en een jazzmatinee voor kinderen in het kader van de Münsterland Picknickdagen.

Het gevarieerde jazzweekend wordt georganiseerd door het Münsterland Festival team van Münsterland e.V. en de culturele afdeling van het district Coesfeld. Samen nodigen ze je uit voor in totaal acht concerten op het kasteelterrein en in de Kolvenburg. Het hoogtepunt is het slotconcert met het "Emile Parisien Quartet", dat op 16 juni om 20.00 uur een unieke mix van fascinerende performancekunst en magische muziek op het podium tovert.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Burg Vischering
Berenbrock 1
59348 Lüdinghausen
Deutschland

Tel.: + 49 (0)2591 79900
E-mail:
Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/muensterland-festival-meets-burgjazz

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.