In 92 dagen

"Live schilderevenement - meekijken over de schouder van de professional" - deze keer "Koi - in een roes van kleur".

In een oogopslag

Kijk live mee hoe een verfijnd schilderij tot stand komt en luister naar de uitleg van de professional - stel je vragen over de schildertechniek en laat je inspireren! Frank Burkamp zal je meenemen op een reis door zijn eigen schilderij - met als onderwerp "Koi - in de extase van kleur"!

Het evenement duurt enkele uren en is verdeeld in twee blokken, onderbroken door een pauze waarin je een kijkje kunt nemen in het atelier en de galerie, inspirerende gesprekken kunt voeren of jezelf kunt versterken met koffie en gebak.

Exclusieve deelname aan het live-schilderevenement kost €25 per persoon en moet vooraf worden gereserveerd en betaald via ons reserveringssysteem (beperkt aantal plaatsen, je moet een reserveringsbevestiging per e-mail hebben ontvangen om je plaats te kunnen toewijzen).

Dagelijks programma

Start: za 14/09/2024 om 11:00 uur, toegang vanaf 10:30 uur.

Lunchpauze: 10:30-14:00

Voortzetting: 14:00-15:30 uur

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Kunsthalle Burkamp
Recklinghäuser Straße 119
45721 Haltern am See
Deutschland

Tel.: +49(0)172 1895939
E-mail:
Website: kunsthalle-burkamp.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.