© CHRISTA HENKE

In 29 dagen

Kilkenny Band

In een oogopslag

Irish Folk

De jonge muzikanten van de Kilkenny Band spelen sfeervolle Ierse folk met liedjes over alcohol, drinken, whiskey en andere vrolijke onderwerpen.
De half-Ierse Julie Ann Cimino-Boyle laat met haar krachtige stem menig folksong behoorlijk rocky klinken, maar weet tegelijkertijd te overtuigen met gevoelige klanken. Dennis Fehlauer (basgitaar) zingt met zijn veelzijdige stem het hele scala van ruige piratenliederen tot poppy, moderne folksongs, terwijl bandoprichter Jascha Kemper (mandoline, banjo) vooral verantwoordelijk is voor de traditionele favorieten. Het kwartet wordt gecompleteerd door Shawn Hellmann (gitaar, banjo). Dankzij hun virtuoze instrumentale spel en het sessie-achtige karakter van het samenspelen, slaat het enthousiasme altijd in een mum van tijd over van de muzikanten op het publiek  -  of mensen de liedjes kennen of niet maakt niet uit: iedereen moet uiteindelijk meezingen!
 
 

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Kilkenny Band
49074 Osnabrück
Deutschland

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.