In 66 dagen

Kerstmarkt in Drensteinfurt

In een oogopslag

De kerstmarkt heeft de langste traditie onder de evenementen in Drensteinfurt. Al in 1985 nam de handelsvereniging een traditie over van de Junggesellen Schützenverein, die in de jaren 1974 - 1979 ook een kerstmarkt had georganiseerd in het 2e weekend van de advent. Van de eerste 17 kramen is de markt in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de grootste kerstmarkten in kleine steden in de regio en heeft talrijke prijzen en vermeldingen op radio en televisie ontvangen. Het evenement "Kerstmarkt" is een reclamemedium voor Drensteinfurt geworden en trekt elk jaar in het 2e weekend van de advent duizenden bezoekers naar de Wersestadt.

Gasten kunnen zich weer verheugen op het curlingkampioenschap van Drensteinfurt voor verenigingen, clubs, bedrijven en vriendengroepen. Op zondagmiddag komt Sinterklaas ook langs en overhandigt de kinderen een zoete verrassing.

Datums in één oogopslag

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.