In 5 dagen

Bron van Stadtlohn

In een oogopslag

De winkeliers van Stadtlohn en SMS-StadtMarketing-Stadtlohn e.V. kijken uit naar het tweede open weekend, de Stadtlohn Lente.
Het begint op zaterdagochtend om 10 uur met de traditionele familievlooienmarkt.
Talrijke handelaren met een kleurrijk assortiment goederen wachten het hele weekend op bezoekers rond de St. Otgerkerk. Er zijn decoratieve en cadeauartikelen, modieuze accessoires en diverse informatiestands over huis en haard. Kinderen kunnen zich verheugen op de draaimolen en de bungeetrampoline.
Terhart Automobile GmbH & Co KG en Autohaus Wilkes GmbH & Co KG presenteren de nieuwste modellen voor de kerk en nodigen bezoekers uit om ze uit te proberen.
De winkeliers van Stadtlohn openen hun deuren op zaterdag tot 18.00 uur en op zondag van 13.00 tot 18.00 uur voor uitgebreide voorjaarsshopping. Kom langs en laat je inspireren door de laatste voorjaarstrends.
Op zondagmiddag is er muziek als de Wiesentaler, de Huzaren en het muziekkorps spelen op verschillende locaties in het stadscentrum.
Sommige verenigingen uit Stadtlohn willen zich zondag ook aan bezoekers voorstellen: De boogschietvereniging DJK nodigt mensen uit om pijl en boog te schieten op het parkeerterrein van de Demes, de trialclub houdt diverse demonstraties op het parkeerterrein van het stadhuis, de JiuJitsu-afdeling van de DJK presenteert zich en de Berkelvliegers stellen zich voor in Haus Hakenfort. De Stadtlohn jeugdorganisatie zal ook deelnemen met een creatieve activiteit.
Een verscheidenheid aan eten en drinken zoals crêpes, geraspte koekjes, mousserende wijn en wijn en natuurlijk de klassiekers: geroosterde amandelen en friet met braadworst zullen tussendoor voor verfrissingen zorgen.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Stadtlohn
Markt 3
48703 Stadtlohn
Deutschland

Tel.: +49 (0)2563 87866
Fax: 02563-8781
E-mail:
Website: www.stadtmarketing-stadtlohn.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.